Komandant KFOR-a u Dečanima na božićnoj liturgiji: ”Ovo je jedino mesto koje mi čuvamo!”(FOTO)

U statusu na zvaničnoj Fejsbuk stranici KFOR-a napisano je da ''sva ostala svetilišta čuva Kosovska policija ili se ne čuvaju uopšte''

Foto: facebook/ Manastir Dečani
300

Komandant KFOR-a na Kosovu Mikele Risi posetio je manastir Visoki Dečani povodom pravoslavnog Božića, gde je zajedno sa suprugom i saradnicima prisutvovao svečanoj božićnoj liturgiji.

On je naglasio značaj kulturnog i verskog nasleđa, poslavši iskrenu čestitku pravoslavnoj zajednici na Kosovu za najradosniji hrišćanski praznik.

Major General Michele Risi, Commander of KFOR, on the occasion of the Serbian Orthodox Christmas, visited Decani…

Gepostet von Kosovo Force – KFOR am Mittwoch, 8. Januar 2020

“O bezbednosti manastira brinu vojnici Regionalne komande Zapad. To je jedino mesto koje čuva KFOR”, poručio je komandant Risi.

Прослава Рођења Христовог у манастиру Високи Дечани. Светој Литургији присуствовао је командант КФОР-а генерал Микеле…

Gepostet von Sava Janjić am Dienstag, 7. Januar 2020

U statusu na zvaničnoj Fejsbuk stranici KFOR-a napisano je da “sva ostala svetilišta čuva Kosovska policija ili se ne čuvaju uopšte”.

Pored njega liturgiji je prisustvovao i komandant italijanskog kontigenta pukovnik Natale Gati sa saradnicima, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić.

Izvor Tannjug, Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More