Proslava austrijskog grada Ebenfurta prvi put održana u dvorcu Dragane Mirković! (VIDEO)

Pevačica ganuta do suza najvišim počastima zvaničnika

1,104

Proslava austrijskog grada Ebenfurta prvi put je održana u dvorcu Šlos Ebenfurt koji su zakupili folk pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić.

U prisustvu najviših zvaničnika grada u jednoj od odaja srednjovekovnog zamka iz doba Marije Terezije popularni bračni par dobio je najveće počasti od gradonačelnika Ebenfurta koji se zahvalio na gostoprimstvu i istakao da ne postoji materijalni poklon koji bi mogao da im uruči.

Srpska pevačica narodne muzike uživa gde i svetski džet set a jedna fotografija je posebno privukla pažnju

-Ali možemo da vam poklonimo poštovanje, zahvalnost i naše prijateljstvo i to činimo veoma rado- istakao je gradonačelnik Ebenfurta.

Dragana Mirković je istakla da je presrećna povodom počasti koju je doživela:

-Ja zaista nemam reči…Toliko sam navikla na aplauze ali ovde što sam doživela…da mi ovakve ovacije dobijemo …ja sam se stvarno naježila. Ovako nešto nisam očekivala u državi koja nije moja rođenjem, ali opet jeste moja. Jako sam zahvalna i državi Austriji i gradu Ebenfurtu što ovoliko cene, poštuju, čak su prezahvalni što smo, kako oni kažu, dozvolili da oni proslave dan svog grada u našem dvorcu- istakla je Dragana Mirković.

Podsetimo, Dragana i Toni zakupili su čuveni zamak Marije Terezije na sto godina budući da ovo zdanje prema austrijskom zakonu nije moguće kupiti.

Dragana i njen suprug Toni Bjelić obnovili su fasadu srednjovekovnog zamka, uveli vodu, kanalizaciju i struju.

Kako je izgledala proslava pogledajte u video-snimku:

Lepsa strana sveta – Schloss Ebenfurth

Kako drugacije zapoceti prvi dan Nove 2020 godine nego sa Lepsom stranom sveta u kojoj cete videti kako je bilo na proslavi grada Ebenfurth-a odrzanim u Draganinom i Tonijevom dvorcu Schloss Ebenfurth…01.01. 20 h / Lepsa strana sveta – Proslava grada Ebenfurth u dvorcu Ebenfurthrepriza 02.01. 13 h

Gepostet von DM SAT am Dienstag, 31. Dezember 2019

izvor: Naši u svetu

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More