U sećanje na velikog umetnika: Koncert legendarnom Princu u čast! (VIDEO)

Koncert pod nazivom "Let''s Go Crazy: Gremi pozdravlja Princa," planiran je za 28. januar, a biće snimljen i emitovan kasnije ove godine, saopštili su iz Rikording akademije

80

Više od deset muzičkih zvezda učestvovaće na koncertu u čast legendarnog Princa koji će biti održan krajem ovog meseca u Los Anđelesu, javlja CNN.
Koncert pod nazivom “Let”s Go Crazy: Gremi pozdravlja Princa,” planiran je za 28. januar, a biće snimljen i emitovan kasnije ove godine, saopštili su iz Rikording akademije.

 

Na sceni će se pojaviti Ališa Kiz, Džon Ledžend, Ašer, Fu Fajters, Bek, Comon, Earth, H.E.R., Vind end fajr, i mnogi drugi.

 

Pevač “Purple Rain” osvojio je sedam nagrada Gremi i nominovan 38 puta, a ovaj događaj biće održan nakon ovogodišnje dodele Gremi nagrada, a kasnije prikazan na televiziji.

 

“Princ je definitivno jedan od najvecih muzickih virtuoza svih vremena. I dalje služi kao inspirativna ikona umetnicima i obožavateljima širom sveta, a mi smo veoma pocašceni što možemo odati pocast njegovoj zaostavštini”, kazali su organizatori.

Princ je preminuo 2016. godine, piše Tanjug

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More