Film “Ajvar” stiže u bioskope u Austriji: Na premijeru u Beču dolaze i glumci (VIDEO)

Youtube printscreen Taramount
135

Posle četrdesetak festivalskih prikazivanja, premijere u Srbiji i šest nagrada, film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi, premijerno će biti predstavljen i austrijskoj publici u Beču, Salcburgu, Lincu i Lauterahu, piše dijaspora.tv.

Film Ajvar, žanrovski spada u melodramu i govori o ljubavi, odnosno o umiranju ljubavi, a osim Nataše Ninković i Sergeja Trifunovića u glavnim ulogama, igraju i Vesna Čipčić, Gordan Kičić, Miodrag Krstović, Paulina Manov i mnogi drugi.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

“Tuđi hleb je uvek tuđi za prvu generaciju, današnja emigracija beži glavom bez obzira i nikakav “ajvar” ih neće poljuljati”

Novi domaći film „Ajvar“, premijerno će biti prikazan u Beču, u petak, 24. januara, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20:00 časova. Film se prikazuje u originalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom.

Svečanu austrijska premijeru u Beču, svojim prisustvom uveličati će glumci Sergej Trifunović i Vesna Čipčić!

Ulaznice za svečanu premijeru su u pretprodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Donau Zentrum (od 15:00 do 00:01h), kao i onlajn na zvaničnoj internet stranici bečkog bioskopa.

Telefonske rezervacije: +43 (0)1 203 33 22

Internet stranica organizatora premijere filma Ajvar

Premijera filma Ajvar u Salzburgu: Nedelja, 26. januar 2020. godina, u 18:00 časova, u bioskopu Cineplexx Salzburg City

Premijera filma Ajvar u Lauterach: Nedelja, 26. januar 2020. godina, u bioskopu Cineplexx Lauterach, sa početkom u 18:00 časova.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More