Beč: Nova komedija pozorišta koju čine glumci amateri sa prostora cele bivše Jugoslavije

Scena iz predstave "Ljubavna rapsodija" u Beču, foto: Youtube printscreene Mugdim Catic
125

Bečko pozorište IL’IN, nakon izuzetno uspešne predstave “Ljubavna rapsodija” koju je odgledalo više hiljada ljudi, nakon kratke pauze najavljuje novu predstavu “Devojka sa šavom na čarapi”, u režiji Perice Ilina, piše dijaspora.tv.

“Devojka sa šavom na čarapi” je urnebesna komedija koja govori o devojci koja čeka poziv za Hollywood. Istovremeno radeći u jednoj firmi kao sekretarica, zajedno sa svojom koleginicom prolazi kroz razne situacije, primajući ljude u kancelariji na razgovor za posao šefa. Tada počinje nova borba, pa gledalac postaje talac njihovog komičnog nadmetanja. Sve je protkano pitkim humorom (bez ijedne psovke ili grube reči), pesmom i igrom.

Pozorišna predstava “Devojka sa šavom na čarapi” biće izvedena u subotu 15. februara sa početkom u 19:30 časova u pozorištu Ateliertheater, na adresi Burggasse 71, 1070 Wien.

Kulturno udruženje “Mali” i pozorište “IL’IN” postoji već dve godine i sa svakom novom sezonom donosi nam nove predstave sa puno komičnog sadržaja, koje publika željno iščekuje i pozdravlja najburnijim aplauzom.

Direktor Perica Ilin i Snežana-Ana Matić su ličnim sredstvima pripremili sve što je potrebno za realizaciju predstave, kako bi ona u što kraćem roku bila prikazana publici.

Pozorišnu družinu IL’IN čine glumci amateri sa prostora cele bivše Jugoslavije, što je svim članovima, kao i direktorima, kako ističu, posebno drago.

Osim Perice Ilina, koji je tekstopisac i režiser, na bini će se naći i Snežana-Anna Matić, Emina Čengić, Zehra Zulović, Snežana Kalaba, Marija Verpoort, Violeta Lindner, Dragana Jovanović, Salih Jašarević, Alexander Rajin, Marjan Makedonski, Svetislav Milutinović i Christian Lindner.

Ulaznice za predstavu „Devojka sa šavom na čarapi“ se mogu rezervisati putem broja telefona 0676 703 80 65 ili se mogu kupiti 15. februara na blagajni Aleliertheatra od 18:30 časova, po ceni od je 13 evra. Zvanična fb stranica pozorišta Il’IN.

Prošle godine, bečko pozorište IL’IN je imalo veoma uspešnu pozorišnu predstavu „Ljubavna rapsodija“, koja je do suza nasmejala bečku publiku.

Izvor dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More