GO4YU dobitnik prestižnog priznanja PC Press TOP 50

Foto: GO4YU
323

Kompanija GO4YU, koja posluje u sastavu Telekom Srbija grupe, dobitnik je prestižne nagrade PC Press TOP 50 – najbolje online stvari, u kategoriji Digital link 2019, za razvoj i širenje veza sa dijasporom.

Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda, nagradu je, u ime kompanije GO4YU, primio Petar Puača, direktor prodaje i marketinga.

– Obezbeđujemo legalno i jednostavno praćenje preko 250 kanala sa prostora bivše Jugoslavije našim ljudima svuda u svetu, kao i telefonske razgovore sa najdražima i familijama u domovini svim našim iseljenicima, po veoma povoljnim cenama. Naše poslovanje se uglavnom odvija van granica Srbije, ali nam je veoma drago da je i u našoj zemlji prepoznata vrednost usluga koje pružamo našim ljudima – rekao je Puača.

Priznanja PC Press Top 50 redakcija ovog magazina dodeljuje najboljim stvarima na domaćem internetu više od dve decenije. Dvadeset i treći put zaredom, manifestacija je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More