Ove dve košarkašice Srbije su tokom meča sa Amerikankama imale posebne navijače

FOTO TANJUG/ TANJA VALIC
139

Znate zašto je naša ženska košarkaška reprezentacija Srbije posebna? U njoj igraju dve mame, piše zena.blic.rs

Prva je Jelena Milovanović Bruks koja je aprilu prošle godine sa suprugom Mateom Dejvidom Bruksom dobila sina Matea Dejvida Bruksa koji je sinoć bio na tribinama u dvorani “Aleksandar Nikolić” u Beogradu, na utakmici Srbija – Amerika u prvom kolu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre 2020. u Tokiju.

jELENA MILOVANOVIĆ BRUKS, FOTO TANJUG/ TANJA VALIC

Nažalost, naš tim je izgubio. Ali je Jelena koja je samo tri meseca posle porođaja zaigrala na Evropskom prvenstvu, ponovo pokazala da joj je dete na prvom mestu.

Oduševio nas je i njen suprug bivši košarkaš Dejvid Bruks koji je sve vreme pazio na sinčića i hranio ga tokom utakmice Srbija – SAD.

Druga je Miljana Bojović koja je u februaru prošle godine rodila ćerkicu Kasiju.

I Miljana je, koja je igrala sinoć u Beogradu, poput Jelene bebu vodila na pripreme za prvenstvo na Starom kontinentu, ali je nažalost, zbog povrede propustila takmičenje.

MILJANA BOJOVIĆ (15), FOTO TANJUG/ TANJA VALIC

Ubrzo se vratila igri pa se sa ćerkicom oko vrata u novembru prošle godine pojavila na pripremama za prve dve kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2021.

“Baš sam pričala sa Miljanom Bojović. Izgleda da i ona i ja imamo sreće sa svojom decom. Meni moj sin niti oduzima energiju, niti bilo šta. Voli sa svima da bude, tata je uvek uz nas, stvarno do sada nisam imala nikakvih teških situacija. Uživam. Uživam kada se vratim sa treninga da je on tu, da se smeje, da mi nikada ne plače, da nemam briga. Roditeljstvo mi samo daje dodatnu energiju”, rekla je tada na okupljanju reprezenatcije Jelena Milovanović Bruks koja je odmah nakon završetka sinoćnje utakmice otrčala do sinčića.

BRAVO ZA MAME!

A i za sve ostale devojke u našem timu predvođene selektorom Marinom Maljković.

Heroina je i američka košarkašica Sju Berd, koja je sa 39 godina najstarija u timu.

Izvor zena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More