Drama golmana Srbije u Francuskoj: Lopovi upali dok je Rajković sa suprugom i bebom bio kod kuće!

Youtube printscreen
125

Golman Remsa, i srpske reprezentacije Predrag Rajković, doživeo je pravu traumu dok je sa porodicom boravio kod kuće, tokom meča Remsa i Strazbura. Naime, pljačkaši su upali u kuću misleći da je cela porodica na meču, ali su se prevarili, piše Telegraf.rs.

Njegova supruga ih je videla, i uplašila se i počela da vrišti, a odneti su nakit i satovi u velikoj vrednosti.

– Istina je da se to dogodilo, da smo opljačkani. Policija radi svoj posao i ja verujem da će pronaći počinioce. Ja sam istraumirana – rekla je za Telegraf Ana Rajković, Predragova supruga.

Lopovi su verovatno mislili da će igrati na utakmici protiv Strazbura, pa su zbog toga i krenuli u pljačku u nedelju uveče. Međutim, u tom trenutku je cela porodica Rajković bila na spratu svog doma, jer se na golu Remsa protiv Strazbura našao Nikolas Lemetr.

Razbojnika je bilo više. Ana je sišla dole i kada je videla jednog od lopova, otrčala je gore i počela da vrišti. Predrag je zvao policiju i kako nezvanično saznaje Telegraf, Rajkovićima je određena policijska zaštita.

Beba je bila sa njima u kući, a naneta šteta je navodno i veća od 100.000 evra.

Rajkovićeva se oglasila na društvenim mrežama.

“Hvala svima na divnim porukama! Najvažnije je da nismo povređeni, policija će sigurno uraditi svoj posao najbolje što može! “, navela je Ana na Instagramu.

Izvor Telegraf.rs,sport.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More