“Nismo se znali pre toga”: Biković i Bajaga otkrili kako je snimana pesma “Darija” za film “Hotel Beograd” (VIDEO)

Youtube printscreen
377

Uoči premijere komedije „Hotel Beograd”, predstavljena je pesma „Darija”, koja je prvi put izvedena na Dan zaljubljenih. Gostujući u Beogradskoj hronici, glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić, predstavili su pesmu “Darija” koja prati film “Hotel Beograd”.

„Imamo romantičnu komediju, film koji u svojoj osnovi ima ljubavnu priču, između dva glavna junaka, Pavela i Darije. Pesmu smo posvetili Dariji, jer Bajaga ima pesmu koja se tako zove, a to je idealna pesma za naš film. Film je napravljen da može da se gleda potpuno odvojeno, a da pre toga niste gledali Kuhinju ili Hotel Eleon, da biste razumeli film“, istakao je glumac Miloš Biković.

„U ovom filmu su se Miloš i njegovi prijatelji zaista potrudili da film propagira Srbiju i Beograd“, rekao je muzičar Momčilo Bajagić.

Poslušajte: Biković i Bajaga otpevali pesmu “Darija” za film “Hotel Beograd”, evo kome je posvećena (VIDEO)

Miloš Biković je dodao da je ideja filma da se istaknu lepote Srbije i Beograda, kroz laki sadržaj filma koji ima emotivni naboj. Tu su i kadrovi Novog Sada i Rajačkih pimnica.

„Nismo se Miloš i ja znali od ranije, upoznao nas je prijatelj, a kada sam video film, pomislio sam da treba da dobije orden od Filmskog saveza Srbije“, rekao je Bajaga i dodao da Miloš peva sa dušom i ima osećaj za muziku.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More