“Radujem se dolasku u Beograd i poseti baki u Pančevu”:Nina Kiri, zvezda američke serije stiže u Srbiju! (FOTO)

Youtube printscreen
125

Srpkinja Nina Kiri spojiće privatne i poslovne obaveze u Beogradu, a s nestrpljenjem iščekuje da vidi svoje rođake, s kojima će uživati nekoliko dana.

Talentovana mlada glumica Nina Kiri, koja je deo ekipe serije “Sluškinjina priča”, posetiće FEST na kome će promovisati film “Easy Land” rediteljke Sanje Živković, u kojem osim nje igra i nekadašnja zvezda bivše Jugoslavije Mirjana Joković, piše Blic.

– Baš se radujem dolasku u Beograd. Spojiću privatno i poslovno. Videću rođake, i baku u Pančevu – rekla je za “Blic” Nina Kiri.

 

View this post on Instagram

 

I ❤️ @handmaidsonhulu

A post shared by Nina Kiri (@neeenze) on

Iako je rođena u Beogradu 1992, kao mala se preselila u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru. U Kanadi je i započela prve korake u glumi – prvo u školskom pozorištu, a onda je 2007. godine počela i da se profesionalno pojavljuje pred kamerama.

Nina glumi u svetski poznatoj seriji: Leta sam provodila kod bake u Pančevu, ponosna sam na svoje srpske korene! (FOTO)

Retko dolazi u rodni Beograd, a sada ima želju da obiđe jedno mesto koje joj privlači pažnju gledajući fotografije putem društvenih mreža.

– Volela bih da posetim Muzej iluzija! Moja sestra bi htela da ga poseti, pa ću i ja sa njom – istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

❤️SAG AWARDS❤️ unions are SO FCKING important thank u @sagaftra and @actranational

A post shared by Nina Kiri (@neeenze) on

U filmu “Easy Land” koji će imati priliku da pogleda i beogradska publika igra sa Mirjanom Joković, koja već decenijama živi u Americi, gde se posvetila profesuri.

– Mirjana je predivna osoba, bilo je velika čast glumiti s njom – rekla je Nina, koja tumači tinejdžerku koja s majkom Jasnom (Mirjana Joković) pokušava da stvori novi život u Kanadi. Iako talentovana arhitekta, Jasna ima mentalne probleme koji i njoj i njenoj ćerki otežavaju prilagođavanje na sredinu. Ovo je izbalansirana, suzdržana, ali emotivno potresna drama koja govori o iskustvu imigranata, mentalnim bolestima, i slojevitom odnosu između majke i ćerke. Film je premijerno prikazan na festivalu u Torontu, a zatim i u Geteborgu, Palm Springsu i Vankuveru.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se nađe u nekom srpskom filmu, Nina odgovara:

– Nemam pojma! U svemu postoji mogućnost! Videću.

Nina je ranije isticala da su njeno poreklo i koreni veoma važni, te da oni određuju njeno ja.

– Nikada sebe nisam videla kao Kanađanku, ali u isto vreme ni kao Srpkinju. Biti između je osećaj koji je meni veoma poznat i prihvatljiv. To je, uostalom, i moja prednost. Više putujem, govorim ili razumem mnoge jezike… – rekla je ranije Nina.

Nina je veliku popularnost stekla u novom megapopularnom televizijskom projektu “Sluškinjina priča” gde tumači lik Alme, a kako je pričala za „Blic“, fascinirana je uspehom ove serije i drago joj je što se njen lik pojavljuje u svim sezonama.

Volela bih da uživam u noćnom provodu u Beogradu

Kako Beograd važi za jedan od najboljih gradova u svetu kada je provod u pitanju, bilo je neizbežno da pitamo Ninu Kiri da li će uživati u večernjem provodu naše prestonice.

– Nisam čula za to, ali volim ponekad da izađem kada je reč o noćnom provodu. No, ne bih rekla da sam party animal – istakla je ona.

Srpkinja u kultnoj kanadskoj seriji, za Ninu će uskoro čuti ceo svet (FOTO, VIDEO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More