“Stojimo uz tebe, Srbijo!”, snimak podrške našem narodu u borbi protiv korone (VIDEO)

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC
151

Kineski list “Global tajms” objavio je na svom Tviter nalogu snimak, u kojem građani Kine šalju poruke podrške građanima Srbije u borbi protiv korona virusa.

Na snimku pod nazivom “Stojimo uz tebe, Srbijo”, neki kineski državljani, među kojima ima i dece, pokazuju svoje crteže sa zastavama dve zemlje, a većina njih poručuje “Srbija, hajde” i “Kinezi će vas uvek podržavati”.

Neki su svoje poruke ispisali i na srpskom jeziku, te tako jedan mladić s naočarima i zaštitnom maskom drži papir na kojem, na oba jezika, piše:

“Neka Srbija što pre prođe kroz epidemiju! Neka prijateljstvo između Kine i Srbije traje zauvek! Od mladića željnog putovanja u Srbija”.

“Global tajms” u opisu snimka navodi da je reč o blagoslovima koje su Kinezi uputili Srbiji, zajedno s donacijama koje su upućene elektronskim putem ambasadi Srbije u Kini i zdravstvenom pomoći koje je vlada te zemlje pružila Srbiji.

 

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More