Pogledajte noćnu tišinu srpske prestonice za vreme policijskog časa (FOTO+VIDEO)

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
309

U Srbiji je na snazi policijski čas i oštre mere ograničenja kretanja zarad smanjenja kontakta ljudi , a sve u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa koji je pokorio čitavu planetu.

Prema poslednjim podacima u Srbiji je zaraženo koronavirusom 171 osoba, a u narednim danima se očekuje porast broja zaraženih.

Vlast u Beogradu danima apeluje na naše ljude koji su krenuli iz inostranstva, a koji se nalaze na privremenom radu,  da se ne vraćaju u otadžbinu.

O TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Pre nekoliko dnaa zatvorene su i granice, a za one koji su ušli u Srbiju i dolaze iz područja zahvaćenih koronavirusom propisane su mere samoizolacije od 28 odnosno 14 dana. Za kršenje ovih odredaba propisane su kazne zatvora.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Policija kontroliše poštovanje propisanih mera a u tu svrhu aktivna je i iz vazdušne zone. Naime, helikopteri patroliraju i kontrolišu vanredno stanje u državi.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Kako bi se nove mere što bolje poštovale, policija je poslata na novi zadatak – nadzor iz vazduha.

FOTO TANJUG/ STR

Nekoliko helikoptera nadleće glavni grad i našu zemlju i proverava da li ima kršenja mera zabrane kretanja u periodu od 20 sati uveče do 5 sati ujutru, a od sutra se taj vremenski interval pomera i na 17 časova.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

 

Pogledajte i snimak iz vazduha.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More