U Srbiji 73 novih, ukupno 457 slučajeva korona virusa, TROJE UMRLO u poslednja 24 sata!

Foto: Pixabay
404

U Srbiji je potvrđeno još 73 zaraženih, tako da je ukupan broj 457 slučajeva korona virusa, saopšteno je na zvaničnom sajtu Covid 19.

Od poslednjeg izveštaja od juče u 15.00 sati do danas u to vreme, testirani su uzorci 295 osoba, od kojih je 73 bilo pozitivno, a 222. negativno, rekla je Verica Jovanović, direktorka Instituta “Batut”.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 295 osoba, a njih 73 bilo je pozitivno. Od ovog broja 47 osoba je hospitalizovano,

Kako je dodala, na Torlaku je dosad testirano je 1.456 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučajeva.

– Preminula su još dva pacijenta, od kojih jedna na Infektivnoj klinici u Beogradu. Pacijent je nekoliko dana bio na respiratoru, radilo se o pacijentu sa hroničnim bolestima. Drugi smrtni ishod je u Nišu, osoba je bila na respiratoru, takođe je to bio pacijent sa šećerom, reumatoidnim artritisom. Konačno, Imamo još jedan smrtni slučaj. U KBC Dragiša Mišović preminula je osoba od 48 godina – rekla je Verica Jovanović.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More