Spot “Nevernih beba” iz izolacije: “Da ponovo poštujemo one svakodnevne, a do juče neprimetne vrednosti” (VIDEO)

Youtube printscreen Neverne bebe
104

Beogradska grupa Neverne bebe obradovala je publiku novom pesmom „Vodi me odavde“.

-Ovo je priča o ljubavi, empatiji, traganju. Da ovaj svet učinimo boljim mestom za život. Opomena je tu!, poruka je benda koji je mere samoizolacije odlučio da provede na najkreativniji mogući način.

„VODI ME ODAVDE“ je vapaj i potreba da se probudimo i vratimo korenima bez agresije, patetike, straha… Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine planetarno važne ideje… Posveta empatiji nestaloj u brzini i izgubljenim prioritetima u kojima je „mi“ nestalo pod velikim „JA“ označivši tako početak duhovnog stradanja koje dovodi do gubitka svega vrednog i zajedničkog. Ovaj spot je podsećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo počeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne, a do juče neprimetne vrednosti. Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima…“, poručio je Milan Đurđević.

Osmi album po redu, naveo je vođa Nevernih beba, predstavljanje publici doživljava u uslovima koje savremena civilizacija nije ni sanjala niti je za njih mogla da se spremi i neminovno je da to u svojim pesmama ostavimo kao pečat, dokument jednog vremena.

Poslušajte pesmu:

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More