Đorđe David izlečen od korone, osoblju KCS sprema iznenađenje: “Kad sve prođe, svima ću se odužiti na svoj način”

Foto:Youtube Printscreen
488

Roker Đorđe David (55) izašao je juče iz Klinike za tropske i infektivne bolesti Kliničkog centra Srbije, gde se dve sedmice lečio od virusa korona, i vratio se u svoj stan u Novom Beogradu.

Podsetimo, muzičar se zbog jake upale pluća i visoke temperature sam odvezao kolima do bolnice u noći između 23. i 24. marta. Odmah je testiran na kovid 19, a da je pozitivan, saznao je 26. marta.

– Okej sam, ležim u svom krevetu i gledam u televizor kao u bajku – rekao je Đorđe David juče, za “Novosti”. – Doživeo sam šok čim sam izašao na vazduh. U glavi mi se mantalo i imao sam strahovitu slabost. Pozvao sam lekare sa odeljenja na kom sam ležao, a oni su me smirili i rekli da je to normalna reakcija psle 15 dana boravka u zatvorenom prostoru.

Po savetu lekara, Đorđe mora da bude još 21 dan u kućnoj izolaciji. Doktore zove zmajevima, a medicinske sestre, ostalo osoblje i čistačice pravim lavovima i lavicama. Naglašava da niko od njih nikad nije povisio ton, bio neprijatan ili slično:

– Šta god da sam ih zamolio, kao i ostali pacijenti, sve su uradili. Da mogu nekako da im dupliram platu, ni to ne bi bilo dovoljno da im zahvalim na svemu što su uradili i što čine i dalje u borbi protiv korone. Kad sve ovo prođe, svima, a posebno osoblju sa pulmologije, odužiću se na svoj način. Biće to iznenađenje, ali o tom – potom.

POTVRĐENO! Đorđe David zaražen virusom COVID-19: Pakao…Očajan sam! (FOTO)

Izvor Novosti.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More