O molbi majke četvoro dece iz Loznice i gestu policajke u toku policijskog časa priča cela Srbija

Printscreen RTS.RS.
461

Pre nekoliko dana, za vreme policijskog časa, u jednoj lozničkoj porodici dogodila se nepredviđena situacija – deca su čekala obećanu tortu, ali je mama zaboravila da kupi sve sastojke. Kako ne bi izneverila očekivanja, mama je sa neobičnom molbom pozvala dežurnu službu policijske stanice u Loznici, a ta situacija postala je hit na društvenim mrežama, piše RTS.RS.

Ostanite kod kuće, mi smo tu za vas, poruka je koju ovih dana slušamo od pripadnika MUP-a. Da taj apel zaista funkcioniše u praksi, čak i kada je reč o specifičnim situacijama, poput slučaja u kojem četvoro mališana nestrpljivo čeka na tortu, pokazala je službenica policijske stanice u Loznici, koja nakon neobičnog poziva, kaže, nije imala dilemu.

“Na vezi je bila ta žena koja je od mene zatražila da joj dozvolim da ode do drugarice koja se nalazi 500 metara od njene kuće po jaja za tortu. Naravno, ja sam joj rekla da nisam u mogućnosti da joj dozvolim da ona u to vreme napusti kuću. Ona je tada počela da mi objašnjava da kod kuće ima četvoro male dece koji čekaju tortu za sutrašnji praznik, i ja sam se ponudila da sačeka da završim svoju smenu u sedam sati, i da odem do njene drugarice kako bih joj ja donela ta jaja kući”, ističe Tamara Petrović, policajka iz Loznice.

Printscreen RTS.RS.

Posle završene smene, Tamara je ispunila obećanje, nakon čega je spisak potrebnih namirnica za dečju omiljenu poslasticu bio kompletan.

“Ispred kuće u dvorištu gde ona živi, sačekala me je sa svoje četvoro male dece koji su bili presrećni, jer će imati tortu, to je mali gest koji je nekom značio dosta”, ističe Tamara Petrović.

Priča o Tamarinom gestu brzo se pročula širom naše zemlje, a svojim primerom je posvedočila da na policiju možemo da se oslonimo i u situacijama kada je najveći prestup izneveriti dečja očekivanja.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More