Tokom ceremonije, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe, dr Johan van Zil, pohvalio je sve okupljene trgovce na njihovim izuzetnim dostignućima. Naglasio je značaj slušanja želja korisnika i kreiranja personalizovanog iskustva za svakog korisnika koji se povezuje s Tojotinim brendom.

– Korisnik je centralna tačka svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi koji su se danas ovde okupili su dokazali širom Evrope da je osiguranje potpunog zadovoljstva korisnika od ključnog značaja u našim svakodnevnim aktivnostima – rekao je dr Johan van Zil, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe.

Počasni gost gost na događaju 2019 Ichiban Awards bio je Tojotin južnoafrički paraolimpijac, Tajron Pilej. Napravio je pauzu od priprema za Paraolimpijske igre 2020, koje će biti održane u Tokiju, i posla u Toyota South Africa, kako bi se susreo s nagrađenim trgovcima. Tajron je inspirisan njihovom posvećenošću izjavio sledeće:

-Vi ste osvajači zlatnih evropskih medalja u oblasti trgovine-pozdravio je dobitnike vredne nagrade čuveni Tajron Pilej, južnoafrički paraolimpijac.

Više od 2.500 evropskih trgovaca takmiči se da postane jedan od 45 Ichiban pobednika svake godine, pokazujući jedinstven pristup i posvećenost razmišljanju da je korisnik na prvom mestu.

Ove godine, „Tago car“ iz Novog Sada, preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađen je za odličnu uslugu i zadovoljstvo u oblasti prodaje i servisa. Čestitamo Tago timu na osvojenoj nagradi i velikom priznanju koje im je dodeljeno na svečanosti u Evijanu- rekao je direktor Tojota Srbije Robert Lukić.