Učestvujte u istraživanju o saradnji dijaspore i matice u oblasti medija i društvenih organizacija

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC
90

Fondacija Ane i Vlade Divac pokrenula je istraživanje koje ima za cilja da ispita nivo saradnje između medija u dijaspori, medija koji se bave dijasporom i organizacija koje se bave društvenim pitanjima u Srbiji.

Cilj istraživanja je da steknemo što realniju sliku o trenutnim praksama i vezama medija u dijaspori sa organizacijama u Srbiji i dođemo do smernica za unapređenje veza, načina i kanala komunikacije. Rezultati istraživanja će biti predstavljeni na online panel diskusiji o dijaspori početkom marta 2021, saopštavaju iz Fondacije.

Link ka upitniku je OVDE.

Za upitnik je potrebno oko 10 minuta, a rok je utorak 23. februar 2021.

Ovo istraživanje, kao i planirana panel diskusija o dijaspori, sprovode se u sklopu Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji realizuje Koalicija za dobročinstvo a koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More