Četvrti “Homoljski susreti dijaspore” u Italiji (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
283

Četvrti “Homoljski susreti dijaspore” biće održani 28. septembra, 2019. od 16 časova.  Piazza del Donatore-Tavarnelle (VI) u Italiji je mesto održavanja, a gosti manifestacije će biti kulturno umetnička udruženja iz Srbije, Republike Srpske, Austrije i Italije.

Susret dijaspore organizuje SSKUG “Homolje Kreaco”. Kao i svake godine očekuju vas specijaliteti sa roštilja i dva štanda domaće radinosti iz Srbije.

28.09.2019 u Tavarnele (Piazza del donatore)$$$$Vidimo se ..Bice nezaboravno sa gostimaIz Austrije,Republike Srpske,Srbije i Italije i tu je Ork.Evropa i Sasa Caranovic-saks-

Gepostet von SSKUD Homolje Kreaco am Samstag, 21. September 2019

Učesnici “Homoljskih susreta dijaspore su KUD Homolje Žagubica iz Srbije, SKSK Barili-Braunau iz Austrije, KUD Radost-Mladikovine iz Republike Srpske, SKZ Jelek-Arzignano iz Italije, SKSO Kruna-SCHIO takođe iz Italije, SKZ “Sveti Sava” Valdagno Italija, Etno dame Laznica iz Srbije, UZ Homoljke-Žagubica i Srpski klub ribolovaca Italije.

Gepostet von SSKUD Homolje Kreaco am Freitag, 5. Juli 2019

Po završetku programa organizatori najavljuju “narodno veselje” uz orkestar “Evropa”i saksofonistu Sašu Caranovića.

Najavljuju nezaboravno veče na manifestaciji čiji će gosti biti udruženja iz Srbije, Republike Srpske, Austrije i Italije.

Izvor Naši u svetu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More