Ko će na klupu Zvezde ako Šakota ode? Nije Radonjić jedini kandidat

Foto:ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
37
S obzirom da je sezona u Evroligi i ABA ligi poništena, a da se Superliga neće ni igrati, čelnici crveno-belih već mogu polako da počnu sa pronalaženjem kadrovskih rešenja za narednu sezonu.
Utisak je da će prva promena biti na klupi i da će iskusnog Dragana Šakotu tokom leta zameniti neki drugi stručnjak, o čemu smo i tokom dana pisali.
Kurir” je večeras otkrio nova saznanja na tu temu, a prema tim informacijama, Zvezda će birati između Dejana Radonjića i Saše Obradovića.
Dejan Radonjić je u periodu od 2013. do 2017. godine osvojio po tri trofeja u ABA ligi, domaćoj Superligi i Kupu Koraća, pod njegovim vođstvom Zvezda je ostavila i vrlo dobar utisak u Evroligi i nema sumnje da bi ga navijači rado videli ponovo na toj poziciji posle odlaska iz Bajerna.
S druge strane, Saša Obradović je ove sezone vrlo uspešno vodio ekipu Monaka, sa kojom je u trenutku prekida sezone bio prvi u Francuskoj, dok se u Evrokupu plasirao u četvrtfinale.
Ipak, sada je neizvesno da li će se dogovoriti sa čelnicima kluba o ostanku i naredne sezone, ili bi Zvezda eventualno mogla da iskoristi ovu dugu pauzu da ga ubedi da dođe na njenu klupu.
U svakom slučaju, tek posle definitivne odluke o treneru, Zvezda će angažovanije krenuti u formiranje rostera ekipe za sledeću sezonu.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More