Nema mira na Apeninima, Inter sa juniorima?!

Foto:Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
35

Dok čekamo da se italijanska sezona nastavi, na Apeninima ne mogu svakome da ugode, Inter je besan, i preti da će u prvom meču nastavka sezone, igrati sa omladincima.

U pitanju je revanš kupa. Naime, Inter bi 14. u Napulju igrao protiv Napolija, izgubili su kod kuće sa 1:0, ali su tribine prazne, pa svakako imaju šansu da se plasiraju.

Problem je međutim što bi 17. igrali finale, pa onda 20. već Seriju A, a imaju i zaostali meč sa Sampdorijom. U Inter smatraju da je nemoguće da za desetak dana odigraju četiri meča, ako se plasiraju u finale i da je raspored loše napravljen.

Oni prete da će protiv Napolija igrati sa juniorima, to jest da će namerni ispasti iz kupa.

I Juventus je nezadovoljan, oni imaju 1:1 iz prvog meča protiv Milana u gostima, realno veliki su favoriti za finale, i iako imaju dosta igrača na raspolaganju, najdužu klupu, trkaju se za titulu sa Laciom. I oni već 20. nastavljaju šampionat, pa smatraju da je poštenije da se polufinala, igraju 10. i 11. juna, kako bi dobili par dana više, da se odmore za eventualno finale i uđu u prvenstvo 20. svežiji. I Milan je nezadovoljan, jer i oni jure Evropu i nemaju baš dugu klupu, jedino se Napoli ne buni, daleko su realno od Lige šampiona, a kup je velika želja, tim pre što su dobili prvi meč protiv Intera.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More