Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan se oprostili od Ilije Petkovića

Foto: Youtube Printscreen
172

Najpopularniji srpski fudbalski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, oprostili su se od Ilije Petkovića, jednog od najboljih srpskih fudbalera u istoriji i retkih koji nije nosio ni crveno-beli, ni crno-beli dres.

“Crvena zvezda je sa nevericom i velikom tugom dočekala vest da nas je napustio Ilija Petković. Do poslednjeg trenutka svi u klubu smo bili ubeđeni da će Petko pobediti i ovog puta, da je njegovo srce jače od svega. Nadali smo se i bukvalno navijali, da i ovaj problem reši na sebi svojstven način, fintom, šmekom, hrabrošću i osmehom pobednika. Nažalost to se nije dogodilo”, navodi se na sajtu Zvezde.

Legenda našeg fudbala nije više sa nama, a iza njega je ostala velika praznina u našem klubu.

“Zvezdini veterani su sa Petkom delili fudbalski život, sve muke i radosti koje on nosi, više od pola veka, naš stručni štab i prvotimci su često upijali njegove savete, a igrači omladinske škole su primili mnoštvo pehara upravo iz ruku Ilije Petkovića… Crvena zvezda upućuje poslednji pozdrav velikom igraču, fudbalskom romantičaru, rivalu, šmekeru i učitelju. Petko, večna ti slava”, poručuju iz Zvezde, uz najdublje saučešće porodici Ilije Petkovića.

Istovremeno, Partizan se na Tviteru oprostio od Petkovića.

“FK Partizan izražava duboko saučešće povodom iznenadne smrti velikog prijatelja i sportskog radnika, nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Ilije Petkovića. Neka ti je večna slava”, istakli su iz Partizana.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More