Dominikov otac za austrijske medije: “Ðoković nije učinio ništa loše”

Foto: Instagram.com/adriatourofficial
1,806

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Ðoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše.

Otac i trener 26-godišnjeg tenisera, koji je pobedio na Adria Touru u Beogradu, rekao je za austrijski Preše da svetski broj jedan nije prekršio nijedno prvailo srpski i hrvatskih valsti o korona virus, kao i da je turnir imao za cilj prikupljanje novca u humanitarne svrhe.

“Ne odobravam ono što se desilo na Adria touru, ali osuđivanje Ðokovića i priče da je on nešto pogrešno uradio, baš su jeftine za mene. Naravno da igranje u noćnom klubu tokom turnira nije bilo idealno, ali Ðoković u principu nije učinio ništa loše. Bili su nemarni i euforični”, rekao je Tim za Prese.


On je potvrdio da će njegov sin novac zarađen na turniru u Beogradu donirati humanitarnim organizacijama.

Adria Tour u Zadru prekinut je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na koronavirus, a kasnije su pozitive nalaze imali Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i sam Ðoković, koji se zbog svega toga našao na meti kritike.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More