Zvezda: ”Hvala ti, Srbijo lepa!”

crvenazvezdafk.com
89
Crvena zvezda u subotu započinje odbranu šampionskog trona, ujedno i napad na istorijski uspeh, četvrtu uzastopnu titulu.
Prvi rival u novoj sezoni crveno-belima će biti ekipa Novog Pazara, a meč počinje u subotu u 19:30h.
U proteklih dvadesetak dana ekipa Dejana Stankovića se pripremala na Divčibarama i u Staroj Pazovi, a u najnovijoj emisiji Zvezda TV-a pod radnim nazivom ”Hvala ti, Srbijo lepa” napravljen je osvrt na protekle pripreme.
”Crveno-bela ekspedicija iza sebe je ostavila još jednu fenomenalnu sezonu i krenula u pohod u novu, još uspešniju. Srpska planina pokazala se kao odlično mesto za bazični deo priprema.
 
Izabranici Dejana Stankovića na svakom treningu imali su fenomenalan pristup radu i obavezama na Divčibarama, a naši navijači su se potrudili da im i na ovim pripremama pruže podršku.
 
Bili smo i na terenu sa našim prvotimcima, ispratili svaki zanimljiv trenutak, a pokazaćemo vam i koju igricu su najčešće igrali u slobodno vreme kako na Divčibarama, tako i u Staroj Pazovi”, navodi se na sajtu Crvene zvezde.

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More