Zvezda – Kako rešiti problem ”osmice”?

crvenazvezdafk.com
49
Crvena zvezda danas će predstaviti još jedno veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku, posle Kataija vratio se i Gelor Kanga, a promocija na kojoj se prema najavama sa ”Marakane” očekuje i neko veliko iznenađenje počinje u 13 časova.
Uprava Crvene zvezde uspela je da se, i pored krize izazvane pandemijom, dogovori sa Kangom oko finansijskih uslova, ali ono što se još uvek ne zna jeste ko će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 8 na leđima.
Do sada ga je nosio Mirko Ivanić, vezista koji igra sve bolje, pogotovo od Kataijevog dolaska i tokom priprema se činilo da će se konačno ustaliti u prvoj postavi.
Ali, dolazak Kange ne znači samo dolazak novog konkurenta za Ivanićevo mesto u timu, nego i dolazak još jedne ”osmice”.
Mediji već prenose pojedine nezvanične informacije po kojima bi moglo da dođe i do problema po tom pitanju.
 
”Ljudi iz Zvezde su nedavno imali video-sastanak sa Kangom i razgovarali su o detaljima njegovog povratka u Beograd. Kad je posao bio pri kraju, igrač se opustio i rekao ‘poručite svima da se kralj vraća i vratite mi moju osmicu’, misleći na dres sa brojem osam. To je nosio prvi put kad je bio u klubu i želi opet isti broj. Obećano mu je da će ga dobiti, mada još nije sigurno da će se to desiti”, prenosi ”Informer”, pozivajući se na neimenovani izvor blizak klubu.
Ipak, nećemo dugo čekati na rasplet ove situacije, već za par sati videćemo Kangu u crveno-belom dresu. Sa brojem 8 ili…?
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More