Ibra odlučio?! Ovo je plan!

Foto:Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
45
Milan igra kao preporođen pod vođstvom Stefana Piolija posle pauze zbog pandemije, a ogroman doprinos svemu tome dao je i Zlatan Ibrahimović sa devet golova i pet asistencija u 17 odigranih mečeva od januara u Seriji A.
Iako je uveliko zagazio u pozne igračke godine, ima 38 punih, popularni Ibra na ”San Siru” proživljava drugu mladost i u Milanu to žele da iskoriste i u narednoj sezoni.
Jasna je želja ljudi iz Milana da Ibrahimović ostane, a prema najnovijim informacijama ”Gazete delo Sport”, takvu želju ima i prekaljeni golgeter. I ne samo želju, već je navodno i odlučio da nastavi započeto sa ”Rosonerima”.
Ipak, sve to tek treba da se ozvaniči, u narednim danima se očekuju Ibrahimovićevi razgovori sa čelnim ljudima kluba, a iako ti razgovori još nisu zakazani, italijanski mediji veruju da će doći do dogovora.
Prethodnih dana bilo je informacija da Ibrahimović traži šest miliona evra po sezoni, a prema novim saznanjima ”Gazete”, Milan će mu ponuditi 4 miliona u startu, ali uz jasno predviđene bonuse koji će pomenutu sumu značajno uvećati u slučaju da Ibrahimović nastavi sa golovima i asistencijama i da Milan bude uspešan i na evropskoj sceni.
Moraćemo ipak još malo da sačekamo na konačan rasplet…
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More