Evropa na nogama, Mesi prekinuo odmor, šta se dešava, hoće li igrati sa Nejmarom?

Foto:Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
253
Leo Mesi je na odmoru u Andori, kako tvrde mediji, prekinuo je boravak sa porodicom i otišao u Barselonu, kako bi razgovarao sa novim trenerom Kumanom.

Barsa je odbila da potvrdi sastanak uz reči da planirao novi tim oko Mesija i mladih igrača, danas je zvanično potpisao Pedri.

Međutim Kuman je nagovestio da će možda morati da ubeđuje Mesija da ostane, saopštiće ku svoje planove, jasno da oko njega planira da napravi ekipu.

Mesi ima još godinu ugovora, ali ako bude želeo da ode, teško da će ga klub zadržati.

Inter čeka, u slučaju da se Mesi odluči da negde drugo nastavi karijeru, predstaviće njegovom ocu ponudu od 50 miliona evra po sezoni, što je 10 više nego što zarađuje u Barseloni.

Iz Pariza je stigla vest koja će razočarati Lea, ali i navijače Barselone, iako je Bertomeu već rekao da od Nejmara nema ništa.

“Nejmar je srećan u PSŽ, sve se promenilo, imao je problema sa povredom, sada se navikao na Pariz, tu mu je porodica, sviđa mu se kuhinja, život u Francuskoj. Sigurno će ostati naredne dve godine u Parizu
“, kaže njegov agent Ribeiro Vagner.

“U ovom trenutku veća je mogućnost da PSŽ dovede Mesija nego da Barselona uzme Nejmara“, dodao je on.
Kuman planirao pojačanja, ali bi eventualni odlazak Mesija promenio planove kada su neki igrači u pitanju. Suarez će sigurno ostati, što se tiče Pikea danas je odjeknula vest da cilja novi angažman, a Buskets i Alba neće biti standardni.
Mesi sigurno neće u Siti, Inter je, u ovom trenutku, ako odluči da ode, najrealnija opcija, PSŽ ipak nema novca za njega, Nejmara i Mbapea. Ipak, posle svega što se desilo sa Sitijem u Lozani, nije nemoguće da u Kataru pokušaju da spoje tandem, Kristijano Ronaldo je bio meta tokom proleća, Leonardo ga je želeo, ali je Juventus već razgovarao sa Ronaldom, Anjeli ga neće pustiti ni po koju cenu.

Videćemo šta će biti nakon razgovora sa Kumanom, tek u ovom trenutku svi su na nogama…

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More