Falćineli o dolasku u Zvezdu, nije samo Miha, presudila i italijanska legenda!

Foto: FK Crvena zvezda Twitter
27

Novi fudbaler Crvene zvezde Dijego Falćineli rekao je danas da je veoma srećan i počastvovan zbog dolaska u trofejni srpski klub.

“Veoma sam srećan i počastvovan što sam postao deo ove slavne porodice. Dočekan sam sa velikom toplinom, svi se veoma trude da mi pomognu da se snadjem. Ubedjen sam da će mi ovde biti jako dobro. Potrudiću se da pružim najbolje od sebe”, rekao je Falćineli na promociji na stadionu Zvezde.

Falćineli ima 29 godina i u Zvezdu je došao na pozajmicu iz Bolonje, sa pravom otkupa ugovora na kraju sezone.

Njega je Zvezdi preporučio trener Bolonje Siniša Mihajlović.

“Mihajlović me je savetovao da prihvatim ponudu. Isto tako mi je i Marko Materaci rekao da dođem. Nisam imao sumnje jer znam u koji tim idem. Nadam se da će moja karijera imati uzlaznu putanju. Jedina sumnja je vezana za ćerku i njenu selidbu ovde, ali smo to rešili”, kazao je Falćineli.

Dodao je da su ga svi sa kojima je razgovarao ukazivali na to kako je Beograd lep i velik grad i da će se dobro snaći i lepo živeti.
Saigrač u Zvezdi biće mu Ričmond Boaći, sa kojim bio cimer iz perioda u Sasuolu.

“Čak smo bili cimeri u Sasuolo i veoma sam srećan što smo zajedno ovde i što ima nekoga koga poznajem od ranije. On je sjajan momak, ali je ceo tim sjajan”, naveo je italijanski napadač.

Kada je bio sa Sasuolom u Beogradu, šta mu je ostalo u sećanju?

“Kada smo žrebom izvukli Zvezdu osetili smo strah i bojazan, jer nam je svima poznata veličina i slava Zvezde. Kada sam ušao na stadion osetio sam tu strast i ljubav navijača”, rekao je Italijan.

Sportski direktor Mitar Mrkela je rekao da su svi u klubu zadovoljni što će Falćineli u narednom periodu igrati u Zvezdi.

“Falčineli je velika želja Dejana Stankovića. Dobili smo odlične ocene o njemu od trenera u Bolonji Siniše Mihajlovića. Želimo mu da ponovi svoju najbolju sezonu iz Krotonea kada je dao 13 golova. Verujem da će u Crvenoj zvezdi biti i bolji od toga”, rekao je Mrkela.

Dijego Falćineli će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 16.

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More