Nikola Jokić zavadio legende NBA lige (VIDEO)

foto: Youtube Printscreen
100

Somborac Nikola Jokić je glavna tema u NBA ligi čak i kada ne odigra dobro i kada njegov Denver izgubi. To je potvrdio i novi sukob dve legende – Šakila O’Nila i Čarlsa Barklija.

U popularnoj emisiji “Inside The NBA” povela se ozbiljna rasprava dvojice čuvenih košarkaša o partiji Nikole Jokića u četvrtom meču finala Zapada, u kojem je Denver izgubio od Los Anđeles Lejkersa.

Srpski reprezentativac je podbacio, odigrao je slabu utakmicu, nije pogodio nijedan šut iz gre, a u poslednjoj četvrtini bio je praktično “nevidljiv”.

Jokić u poslednje dve u takmice u četvrtoj četvrtini nije pogodio nijedan šut, a TNT-ov komentarot Čarls Barkli je za tako nešto okrivio umor.

Jednostavno, Srbin se previše troši na sve strane i moralo je doći do takvog pada.

“Mali je umoran i naravno da jeste. Ima toliko zaduženja na utakmici, ekipa zavisi od njega i logično da ga je stigao umor. Jokić je fantastičan igrač, ali potrošio je svu energiju,” izjavio je Barkli, a s njim se nije složio O’ Nil.

“Entoni Dejvis radi takođe sve te svari”, uzvratio je nekadašnji centar Los Anđeles Lejkersa.

Takav stav razbesneo je Barklija.

“Ti se šališ? Ne, Entoni Dejvis ne mora da radi ono što radi Jokić. On mora da uzme svaki skok, da asistira, pogađa, igra odbranu. Molim te”, odbrusio je Barkli O’Nilu.

Nije se na tome završilo, usledila je nova replika Šakila.

“Ej, Čak. To radi svaki veliki igrač. To radi i Lebron. Ne mislim da je Jokić, umoran već da je imao problema s faulovima. Kada je u ritmu, sjajan je, ali kada mora sedeti na klupi sedam-osam minuta, onda se ohladi. Tako da ti te priče o umoru ne ‘piju vodu’, završio je O’Nil.

Izvor Nova
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More