Vrlo neobična situacija u Parizu: Novaku Đokoviću prekinuta konferencija za novinare (FOTO)

foto: Youtube Printscreen
85

Vrlo neobična situacija u Parizu dok se Novak Đoković obraćao medijima pred prvi meč na Rolan Garosu.

Jedno “nezgodno” pitanje, odgovor prvog tenisera sveta, potom priča o tituli na Rolan Garosu i novo pitanje koje je kolega počeo sa “Komplikovano je…” i – kraj.

Gospodin koji vodi konferenciju odlučio je da to bude sve i “svirao” je kraj, odnosno prekinuo je Đokovićevo obraćanje medijima.

Prethodno je odgovorio na pitanje o pandemiji koronavirusa koji je preležao, a srećom usled promene pravila ne može da bude diskvalifikovan ako dostavi dokaz da je već pobedio Covid-19.

“U pitanju su stvari na koje ne mogu da utičem. Mogu samo da probam da igram dobro, da ću biti negativan na testu, a ako ne bude negativan… Šta ću, treba prihvatiti to. Stvarno je tužno što su neki igrači baš tako diskvalifikovani. Sve je malo zbunjujuće za nas. Nije lako ni za same organizatore da izađu na kraj sa tolikom količinom testiranja, a mnogo je dokaza da je bilo lažno pozitivnih rezultata, ne samo u tenisu, nego inače”, rekao je između ostalog Novak.

Potom se osvrnuo na osvajanje Rolan Garosa 2016. godine…

“Sanjao sam toliko dugo titulu na Rolan Garosu, gubio tri finala pre osvajanja trofeja 2016, što mi je bio jedan od najlepših trenutaka u karijeri. Nadam se da će to biti i ove godine”.

Čekao je Novak sledeće pitanje i umesto toga ostao u čudu. Bio je prilično iznenađen što je odlučeno da se konferencija naprasno prekine i bio je vrlo raspoložen da razgovara sa predstavnicima sedme sile uoči prvog meča na Rolan Garosu.

“Izvinjam vam se ljudi. Bilo je lepo pričati s vama”, poručio je Nole.

Đoković će u utorak započeti pohod na 18. grend slem trofej protiv Šveđanina Mikaela Imera, sa kojim do sada nije igrao.

Izvor Nova
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More