Nadala su pitali o penziji, evo šta im je odgovorio!

(FFT/Julien Crosnier via AP)
170

Rafael Nadal se prilikom jednog intervjua dotakao i teme zvane “penzija”.

Nadal je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama, ali to ga nije sprečilo da u svoje vitrine donese 20 Grend slem trofeja, piše b92.net.

Trenutno ima 34 godine, preko 120 miliona dolara zarađenih samo putem nagradnih fondova, pet puta je godinu završavao kao najbolji teniser sveta…

Španski “El Periodico” ga je upitao da li razmišlja o penziji.

“Ne mogu da znam kada ću se penzionisati. Nemam ni pojma da li ću isto misliti za godinu dana. Ne možete da predvidite budućnost. Ne znam šta će mi se desiti u životu”, rekao je Nadal.

Želja je, svakako, da se ne povuče iz tenisa uskoro.

“Nadam se da će tako i biti! Naravno, trenutno ja ne vidim razlog da se penzionišem, ali moram da ostanem spreman na sve jer se stvari menjaju jako brzo. Ne plašim se tog dana i samim tim ni ne razmišljam o njemu”, objašnjava Rafa.

Kada dođe dan da “okači reket o klin” – biće spreman.

“Kada dođem do tog trenutka odmah će mi se sve javiti. Verovatno tada više neću osećati tu strast koja me svakog jutra tera da treniram, neće biti ih ciljeva koje sebi postavljam kako bih bio u takmičarskom ritmu”, priča Nadal i podvlači:

“Kad ase to desi biće vreme da odustanem i da krenem da se bavim stvarima koje će mi tada biti bitnije od tenisa”.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More