Velika Habibova pobeda, a onda ŠOK i suze u ringu!

Foto:Tanjug/AP Photo/ Mahmoud Khaled
110
Habib Nurmagomedov je večeras u meču lake kategorije UFC-a savladao privremenog prvaka, Amerikanca Džastina Gejdžija, ”polugom” posle minut i 53 sekunde borbe u drugoj rundi i tako ostao nepobediv i posle 29 borbi!
Međutim, ono što je potom usledilo izazvalo je brojne reakcije – Habib je proglasio kraj karijere i briznuo u plač! Lavina emocija bila je i očekivana, jer mu je ovo bio prvi meč posle smrti oca, ali odluka o završetku karijere ipak je iznenađujuća.
“Hvala Bogu. Bog mi je dao sve. Hvala ovim momcima koji su bili sa mnom i mojim ocem. Volim ih sve. Ovo je bila moja poslednja borba. Znao sam da ću doći ovde bez oca. To je bio prvi put, nakon toga što se desilo s mojim ocem.
 
Kada me UFC pozvao, pričao sam s majkom tri dana o tome da li bih išao na borbu bez oca i obećao sam joj da će ovo biti moja poslednja borba. Ako sam dao reč, onda je moram ispuniti.
 
Ovo je bila moja poslednja borba. Samo jednu stvar želim od UFC-a, a to je da me stave na prvo mesto ‘pound for pound’ liste, jer to zaslužujem. Apsolutni UFC-ov prvak lake kategorije. 29 pobjeda u 29 borbi. Mislim da to zaslužujem”, poručio je Habib Nurmagomedov.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More