“Ona je sve organizovala”: Jokić pričao o svadbi u Somboru, pa dao simpatičan odgovor na jedno pitanje

Youtube printscreen
59

Najbolji srpski košarkaš i prva zvezda Denvera, Nikola Jokić, oženio se dugogodišnjom devojkom Natalijom Mačešić u rodnom Somboru krajem oktobra, piše zena.blic.rs.

Naš košarkaš se putem aplikacije “Zoom” povodom početka trening kampa Nagetsa obratio svetskim medijima i pričao o kratkoj pauzi između dve sezone, ali i o svadbi u Somboru.

“Bila je kraća pauza. Morao sam malo da skratim neke stvari, malo odmora, malo rada u teretani, ali u redu. Odmoran sam. Milim da je moje telo u stanju u kojem bi trebalo da bude i biće to sve još bolje”, rekao je Jokić.

Pošto je neizbežna tema bila njegova svadba, koju je organizovao sa suprugom u Somboru, kratko je prokomentarisao kako će to uticati na njega u novoj sezoni.

“Ja sam bio samo svedok. Natalija je sve to organizovala. Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji u novoj sezoni, telo se više naviklo na kontatk, briznu utakmice i kako se igra u plej-ofu”, rekao je Jokić.

Svadbeni ples Nikole i Natalije uz Balaševićev “Ringišpil”, Amerikanci u čudu (VIDEO)

A kako je počela njihova ljubavna priča?

LEPA VEST! Zvezda NBA Nikola Jokić venčao se u Somboru, slaviće se tri nedelje zaredom (FOTO)

“Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije”, ispričao je Jokić za “Gloriju” i dodao:

Detalji sa svadbenog veselja Nikole i Natalije: Svirači oko mlade, Jokič kiti muziku a onda zaigra na stolu (VIDEO)

“Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala”.

Važan momenat u njihovom odnosu desio se dok on je on igrao za Vojvodinu, a Natalija upisala studije u Americi.

“Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State College”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala”, otkrio je Jokić koji se brzo pridružio devojci u SAD gde je živeo sa njom i braćom Strahinjom i Nemanjom.

Amerikance je zbunilo zašto Jokić nije pozvao na svadbu ijednog saigrača iz Denvera, ali se odgovor krije u činjenici da je košarkaš slavio u jednoj vinariji, u užem krugu ljudi, u skladu sa situacijom koja je vladala u oktobru mesecu.

Izvor zena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More