Posle Rajolinih reči za Pogbu je kraj u Junajtedu! Ali, kakvu kombinaciju je smislio?

Foto:Tanjug/ Alex Pantling/Pool via AP
184
Mino Rajola je bio jasan, Pol Pogba želi da ode iz Junajteda, neće produžiti ugovor, i Junajtedu ništa ne ostaje osim da ga proda.

Mnogima će to biti olakšanje, posle Rajolinih reči da Francuz nihje srećan i da je presekao. Na Pogbu se sručila masa uvreda navijača, ali i mišljenja komentatora poput Karegera da je Pogba najprecenjeniji igrač koga je video.

Ali, sigurno je da Rajola ne bi rekao javno, da nema neku kombinaciju. Ovo je pokušđaj da se spusti cena.

Da li je u pitanju Juventus gde bi se Francuz najradije vratio?

Jer, oni koji se vraćaju, primer su Bonući i Morata, mogu da nastave gde su stali. Problem je u plati, Juventus nema novac da ispuni Pogbine zahteve, kao ni Real, koji baš i ne razmišlja o tome.

Sve će biti na igraču, ali i na Junajtedu. Oni se nadaju da bi mogli da uzmu Dibalu za Pogbu, ali to će teško ići. Plus, sam Pogba bi dosta morao da smanji očekivanja, ne može ni da dobije 15 miliona koje ima u Junajtedu.

Da li je PSŽ u igri, takođe je teško reći, neki smatraju da bi, ako Laporta u januaru postane predsednik, šanse da Pogba ode u Barselonu bile veće jer je nekadašnji prvi čovek Katalonaca odličan sa Rajolom, no kako rekosmo, pandemija je svuda poharala kase i to je problem.

U svakom slučaju, posle ovoga nema natrag, sigurno je da Rajola ništa nije rekao bez konsultacija sa Pogbom i da Francuz želi svim silama da ode.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More