Igrač stiže na pregovore, koliko će Zvezda dati za obeštećenje?

FOTO: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL
273

 

Završni pregovore predstavnika FK Crvena zvezda i najboljeg strelca Super lige Srbije Alekse Vukanovića (26) biće održani tokom dana.

Igrač je u izjavi „Žurnalu“ potvrdio da do sada nije razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde, ali da će to danas učiniti, kao i da transfer još uvek nije gotova stvar jer crveno-beli imaju jaku konkurenciju.

„Uopšte nisam pregovarao sa Crvenom zvezdom, ali danas hoću, pa ćemo videti“, kaže, još uvek i zvanično najbolji fudbaler Napretka.

Pored Crvene zvezde, Aleksu Vukanovića ove zime žele neimenovani kineski klub i švajcarska Lozana. Crveno-beli su u jednom momentu pojačali ponudu, pa se sada spekuliše da će za najboljeg strelca Super lige izdvojiti između 350.000 i 400.000 evra.

Vukanovićeva vrednost procenjena je na milion i po evra, ali igrač ulazi u poslednjih šest meseci ugovora i to je nešto što „ubija“ cenu.

Ukoliko strelac 12 golova u jesenjem delu domaćeg prvenstva pronađe zajednički jezik sa Zvezdom, jasno je da bi već danas moglo da dođe do potvrde transfera čime bi crveno-beli angažovali četvrto zimsko pojačanje.

Crvena zvezda je do sada dovela Nemanju Milunovića (BATE), Miloša Vulića (Napredak) i Dejana Vidića (Zlatibor).

Aleksa Vukanović igra na poziciji krilnog napadača i veruje se da bi dolaskom u Zvezdu pojačao konkurenciju kraj leve aut linije, premda je u Napretku igrao i kao klasičan napadač.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More