Reprezentativac Srbije završava karijeru u Zvezdi?

Foto:Tanjug/AP Photo/Petr David Josek
176

Fudbaler Sasuola i reprezentativac Srbije Filip Đuričić otkrio je da bi voleo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi.

Dobro poznato lice sa terena Serije A otkrio je u novogodišnjem broju Sportskog žurnala da je još pre desetak godina postojala šansa da zaigra za srpskog šampiona.

Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želeo da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Ivić je želeo Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda. Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao o tome” – otkrio je Đuričić.

Nagalašava da je veliki navijač crveno-belih, ali da ne namerava da još dugo napušta Italiju.

Rano je da planiram šta ću i gde raditi kad okačim kopačke o klin. Namera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima posle fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovde sam se pronašao i želim da ostanem još dugo” – rekao je krilni fudbaler.

Đuričić je u Italiju stigao pre četiri godine kada je zaigrao za Sampdoriju, a pre dolaska u Sasuolo pretoprošle godine kratko je igrao za Benevento.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More