Stankovićeva “bomba”, da li je pametno dovesti igrača koji će biti najplaćeniji u ekipi?!

Foto: FK Crvena zvezda
89

Sećate se novogodišnjeg uključenja Dejana Stankovića u program RTS-a kada je rekao da bi moglo da bude prijatnih iznenađenja za navijače Crvene zvezde?

“Žurnal” danas piše da je to mogao da bude Kvadvo Asamoa, fudbaler iz Gane i dugogodišnji član Juventusa i do skora Intera koji je trenutno bez kluba, ali ima brojne ponude.

Ima 32 godine i nesumnjivo bi bio najplaćeniji igrač Crvene zvezde ukoliko bi stigao u Ljutice Bogdana, posebno zbog činjenice da je igrao bitnu ulogu u Juventusu i da je za Inter odigrao veliki broj utakmica.

Do ozbiljnijih pregovora sa Zvezdom nije došlo zbog želje igrača da nastavi u Italiji, a dva kluba koja su mu najbliža su Udineze gde je proveo nekoliko godina i Đenova.

Da li bi njegov dolazak bio problem za Zvezdu?

Definitivno da bi jer bi imao platu koja je veća od ostalih, a sumnjivo bi bilo i da li bi bio bolji od ostalih što bi moglo i da naruši atmosferu u ekipi i da upravu kluba dovede u nezavidnu situaciju.

Asamoa ima već 32 godine i igra na poziciji levog beka i levog veznog, a igrao je neretko i kao centralni vezni.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More