Klasa! U Denveru možeš da se vratiš “iz mrtvih” kad si MVP Jokić!

Foto: (AP Photo/Rick Scuteri)
87

Nova neverovatna partija Srbina, Denver se vratio iz velikog minusa i dobio Sanse 130:126!

Nikada ne znate koja će se verzija Nagetsa pojaviti, makar tako tvrdi Majkl Meloun, kouč Denvera nakon promenjivih igara na startu. Ali, jedna stvar je konstanta, Nikola Jokić. Stvari mogu da idu na ovaj ili onaj način, ali ono u šta možete da budete sigurni je klasa najboljeg centra na svetu, pišu sportske.net.

Jedan do ranih kandidata za MVP nagradu je noćas ubacio 31 poen, ponovo bio prevaga, posle velike borbe, Nagetsi su u produžetku oborili Sanse, jedno od iznenađenja sezone.

Posle velike borbe sa odličnim Ejtonom, Jokić je imao i 10 skokova i 8 asistencija, bio veliki razlog za 80 poena koje je Denver postigao u reketu i što je odlučilo meč. Denver je šutirao 52%, izbrisao deficit od 14 poena na poluvremenu, ali na kraju su Jokićevim poenima stigli do produžetka.

Buker je takođe postigao 31 poen, Kris Pol imao 15 asistencija, 14 za poluvreme čime je izjednačio rekord franšize. Ni to nije bilo dovoljno za Sanse koji su naglo pali u nastavku i kako rekosmo dozvolili rivalu previše poena u reketu. Jokić je ponovo ukrao tri lopte i dalje je među vodećim igračima lige i u ovoj kategoriji.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More