Pravo iz Italije, baš loše vesti za Zvezdu!

Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
35

Milan je u nokdaunu i italijanski mediji se bave velikim padom Milana. Posle Specije, katastrofa u derbiju, i sada se čak ne priča o tituli, već postoji bojazan da će se Milan raspasti, i da na kraju neće uspeti da stigne ni do Lige šampiona.

Mediji se sada bave Ibrahimovićem i njegovim nastupom na San Remu početkom marta, mnogi veruju da on više razmišlja o tome nego o timu.
Ono što je sigurno je da Milan sada mora sve da baci na meč sa Zvezdom. Još je rano, ali Pioli će izaći sa jačim timom. Naime, on planira da vrati pobedonosnu atmosferu pred gostovanje Romi, “Rosonerima” je potreban trijumf za samopouzdanje i neće rizikovati.

Naravno, pitanje svih pitanja je hoće li igrati Ibra, on je povređen, lakše, trebalo bi danas da razgovara sa Piolijem. Ali, u timu će biti Romanjoli koji je odigrao očajan meč protiv Lukakua, ali i Rebić i Čalhanoglu.

Sada LE postaje značajniji, Zvezda je posle prvog meča shvaćena ozbiljnije, prolaz nije obezbeđen u Beogradu pa neće biti većih kalkulacija.
Ono što se pominje je da je u poslednja dva meča Milan prepustio igru rivalu, da će morati da bude mnogo agresivniji, da se vrati principima iz prvog dela sezone.

Zato Pioli hoće da protiv Zvezde ulije ekipi optimizam pred meč u Rimu.

Ovo su sve loše vesti za srpskog šampiona, ali je možda i moranje “Rosonera”, šansa za Zvezdu.

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More