Ovako će izgledati Trinkijerijev dril u Partizanu!

FOTO: KK Parizan
436

Partizan je juče promovisao svog novog trenera Andreu Trinkijerija, što je izazvalo veliku pažnju i širom Evrope, a dominira podatak da je italijanski stručnjak prvi inostrani trener na klupi crno-belih.

Utisak je da je već svojim prvim obraćanjem javnosti ekspresno osvojio srca “grobara“, da će imati ogromnu podršku sa tribina da što uspešnije započne svoj mandat u Partizanu, a na njemu je za početak da ekipu trgne iz letargije i prekine predugu seriju poraza.

Kako će to uraditi?

Možda je juče već dao odgovor na to pitanje, rečenicom koja najavljuje i početak svojevrsnog “drila“ kojim će igrači Partizana biti izloženi.

“Zatvaraću ih u dvoranu svaki dan, a kući mogu tek kad budu bolji“, naglasio je Trinkijeri i dodao:

“Moramo odmah da se dignemo. Prvo u kvalitetu pristupa utakmici, onda u kvalitetu igre, onda i rezultatu. Imam filozofiju rada, onda strategiju i tek onda taktiku“, istakao je Trinkijeri, a prenosi “Blic“.

Partizan večeras gostuje Mega Bemaksu od 17 časova, a Trinkijeri će prvi put pred “grobare“ u “Pioniru“ u šestom kolu Evrokupa, protiv italijanskog Trenta.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More