Piksi za sutra najavio zanimljiv susret: ”Dobiće jednu lekciju!”

FOTO: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg
36

Klupska prvenstva polako padaju u drugi plan, počinju kvalifikacije za Mundijal u Kataru!

Sutra će se naši reprezentativci okupiti u Staroj Pazovi pred mečeve sa Irskom, Portugalom i Azerbejdžanom, a svoj debi na klupi našeg nacionalnog tima nestrpljivo čeka novi selektor Dragan Stojković Piksi, pišu sportske.net.

On je uoči okupljanja govorio u intervjuu za zvanični sajt FSS, govorio o svojim igračkim iskustvima iz reprezentacije, a kada je u pitanju sutrašnji susret sa reprezentativcima koje je pozvao za ove mečeve, najavio je interesantne stvari.

”Igrači znaju ko sam ja, ja znam ko su oni… neke poznajem lično, neke ne… zato će taj generalni sastanak u ponedeljak biti vrlo svrsishodan i interesantan.

Za njih edukativan, ako ga shvate na pravi način. Jer fudbal nije samo trčanje i davanje golova.

Postoji spektar stvari od kojih zavisi da li će jedan fudbaler, jedan trener ili jedan funkcioner biti na nivou da dostojno reprezentuje svoju zemlju. Nebitno da li je na terenu ili je na ulici, u restoranu, bilo gde. Ako me budu pažljivo slušali, puno će im značiti.

Dobiće jednu lekciju, ne samo fudbalsku, nego i životnu. Mi smo u jednoj misiji u kojoj ne predstavljamo samo sebe.

Predstavljamo Vas, predstavljamo ove momke koji snimaju ovaj intervju, sve one koji rade u Savezu, ljude koji će biti na stadionu, narod koji će nas bodriti uz TV ekrane… Predstavljamo sve one koji imaju identifikaciju srpstva. I daćemo sve od sebe da vas ne razočaramo”, poručio je Piksi.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More