Ronaldo uskoro saopštava najvažniju odluku?!

Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
31

Kristijano Ronaldo želi što pre da sedne za sto sa čelnicima Juventusa.

Navodno, Portugalac želi otvoreno da razgovara sa predsednikom Andreom Anjelijem i direktorom Fabijom Paratićijem o planovima za narednu sezonu.

Italijanski mediji tvrde da će pre maja meseca biti poznato sve, kako bi klub imao dovoljno vremena da planira letnji prelazni rok, u slučaju da Ronaldo napušta klub.

Ronaldo i Juve žele da otvore sve karte, da sve uzmu u obzir i da procene sve mogućnosti. U obzir će uzeti Ronaldovu platu, potencijalno obeštećenje transfera i moguće zamene na tržištu. Ipak, po svemu sudeći, za sada je Ronaldo najbliži ostanku u Juventusu do kraja ugovora.

Portugalac se prethodnih nedelja povezuje sa Real Madridom, ali deluje da Florentino Perez ima drugačije planove. Real želi Kilijana Mbapea i/ili Erlinga Halanda, a Ronaldov dolazak bi mogao da blokira njihova primanja, ali i pozicije na terenu.

Problem za zainteresovane klubove je Ronaldova plata od  30 miliona evra, što gotovo niko neće moći da mu plati u doba pandemije i ogromne finansijske krize.

Čekamo, u narednih nekoliko nedelja biće poznata Ronaldova sudbina

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More