Epilog neshvatljivog incidenta na utakmici sa Milanom: UEFA ne prašta, ovo je kazna za Zvezdu!

Foto: Tanjug/ Spada/LaPresse via AP
445

Odmah posle prve utakmice između Crvene zvezde i Milana, 18. februara na ”Rajku Mitiću”, bilo je jasno da će srpski šampion biti kažnjen, jer je najbolji fudbaler ”Rosonera” Zlatan Ibrahimović vređan tokom meča, iako je utakmicu pratio sa tribina.

Na epilog se čekalo nepuna dva meseca, posle čega su disciplinski organi UEFA doneli odluku.

Kako prenosi ”Informer”, Zvezda je kažnjena sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama na početku evropskog takmičenja u narednoj sezoni, a uz to i novčano u ukupnom iznosu od 30.000 evra.

Neverovatna scena na “San Siru”: Odjekivalo “Jutro je” Nade Topčagić (VIDEO)

Tu kaznu Zvezda će morati da plati u narednih devedeset dana, a postoji i jedna olakšavajuća okolnost u celoj priči – druga utakmica suspenzije je uslovna i važiće samo u slučaju da se sličan incident ponovi u periodu do 13. aprila 2022. godine.

Zvezda se oglasila povodom slučaja Ibrahimović, ovo je jedini pravi odgovor!

Podsetimo, Ibrahimovića je vređao neko od prisutnih u loži Zvezdinog stadiona na verskoj i nacionalnoj osnovi, što se prema disciplinskom pravilniku UEFA smatra rasističkim ponašanjem.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More