Četvrta Zvezdina letnja meta, ”Delije” će biti oduševljene!

Foto:crvenazvezdafk.com
341

Veoma zanimljivo leto očekuje nas na ”Marakani” kada je prelazni rok u pitanju i sve bi trebalo brzo da se odvija, kako bi Dejan Stanković pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona imao jasnu sliku na koje igrače će moći da računa u novoj sezoni.

Očekuju se i atraktivna pojačanja, ali i potencijalni odlasci u slučaju povoljnih ponuda, ali u konačnom zbiru cilj je da tim bude još jači od ovog koji je ostvario izvanredne rezultate u sezoni na izmaku.

Ponovićemo još jednom ako je neko propustio, glavne Zvezdine mete ovog leta su Aleksandar Dragović, Aleksandar Prijović i Aleksandar Kolarov, ali ni to nije sve.

Mondo” danas prenosi svoja nova saznanja da je u igri i povratak Nenada Krstičića, iskusnog veziste atinskog AEK-a!

Na tu temu se već spekulisalo, ali pomenuti izvor navodi da je usmeni dogovor između Krstičića i zvezde već praktično postignut, ali da sada ostaje onaj teži deo – dogovor sa AEK-om oko obeštećenja.

Krstičić ima još godinu dana ugovora sa AEK-om, ali želi da već ovoga leta promeni sredinu i vrati se u Crvenu zvezdu, sa kojom je već imao velikih uspeha pre tri-četiri godine i iz koje je otišao upravo u AEK.

To je želja i Dejana Stankovića koji bi dovođenjem Krstičića dobio još jedno kvalitetno rešenje u veznom redu i još jednog iskusnog igrača.

Čekamo rasplet.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More