Milica Mandić presrećna zbog medalje: Ponosna sam što imam tako divne ljude iza sebe koji su me gurali do maksimuma (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Themba Hadebe
133

Milica Mandić bila je presrećna zbog drugog olimpijskog zlata u karijeri.

Naša olimpijka u izjavi za RTS posle finalne pobede i ceremonije proglašenja pobednika, nije krila veliku radost, poručivši da na najbolji način zaokružuje nastup na Omimpijskim Igrama.

“Najbolja srpska sportistkinja svih vremena… Kako to lepo zvuči”, nasmejala se Mandićeva na konstataciju novinara RTS.

BRAVOOOO! Milica Mandić osvojila ZLATNU MEDALJU u Tokiju!

“Mnogo sam emotivna, srećna i ponosna, da nije bilo celog stručnog tima na čelu sa Galetom, Tijanom, Marijom, mojom porodicom. Ponosna sam što imam tako divne ljude iza sebe koji su me gurali da dođem do maksimuma i da svoje poslednje Olimpijske igre završim na način kako to dolikuje”, rekla je Milica.

Upitana je da uporedi ovaj uspeh sa onim iz Londoina 2012.

Koliko košta osvajanje zlata u Tokiju? Mandićeva osvojila medalju, ali i lepu nagradu od Srbije

 

“Meni se čini da je uspeh veći. Prognoze stranih medija bile su da uspeh ne može da se ponovi, naročito posle Igara u Riju. Ali tu smo da idemo protiv svih, išla sam sa verom u sebe i u ono pto sam radila, iako je bilo teško u nekim momentima. Znala sam koliko sam sebe dala u ovome i kakvu podršku imam. Trenera koji daje svoj maksimum kao i ja. Išli smo protiv svih i našli se ponovo na podijumu”.

Kaže da je ovo dan koji nikada neće zaboraviti. Pobedila je u finalu svetsku šampionku.

“Sve protivnice su bile jako odlične. Druga protivnica iz Poljske je aktuelni vicešampion, bila je i vicešampion Evrope. Jednostavnbo, svaka borba je bila teška za sebe. U finalu je presudilo to što je prvi udarac u glavu bio jak. Posle toga nije smela da napada istom silinom, to je osiguralo da mogu više da kontrolišem borbu. Čast mi je da sam se u finalu našla sa aktuelnim svetskim šampionom”, dodala je Milica.

 

Izvor RTS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More