Danilović iznenadio izjavom o Jokiću!

FOTO: KSS.RS
405

PODGORICA – Potpuno neočekivano, tema (ne)nastupanja Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije danas je opet izbila u prvi plan.

Dok centar Denver Nagetsa pruža odlične partije na početku nove sezone u NBA ligi, iz Podgorice je stigla iznenađujuća, ali iskrena poruka prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića.

On se tokom druženja sa studentima u glavnom gradu Crne Gore dotakao, između ostalog, i ove teme i izneo svoje mišljenje da Jokić i dalje neće nastupati za naš nacionalni tim.

Jednostavno, Danilović kod Jokića ne vidi želju da se vrati među “Orlove“.

“Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju! Da ne lažemo jedni druge, ali to treba on da kaže. Ja bih kao predesednik KSS bio najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može…

Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razumljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim“, izjavio je Danilović, a prenosi “Sportklub“.

Druženju sa studentima prisustvovao je i Žarko Paspalj, koji za razliku od Danilovića optimistički gleda na celu situaciju uoči Svetskog prvenstva 2019. i OI 2020.

“Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe“, poručio je Paspalj.

 

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More