Sestra Lasla Đere vrlo emotivno doživela bratov trijumf i govor u Brazilu

FOTO: Tanjug/AP Photo/Leo Correa
240

SENTA – Od prvog do poslednjeg meča verovala sam da će Laci uspeti i presrećna sam zbog njega. Istovremeno sam i plakala što nismo zajedno tamo, što i ovaj trenutak ne možemo da podelimo – kaže, za “Novosti”, Judit Đere, sestra mladog tenisera Lasla Đere, koji je  osvojio ATP turnir 500 u Rio de Žaneiru.

“Znam koliko je truda uložio u sve ovo i srećna sam što se on isplatio, sigurna sam da je i on zadovoljan. Čuli smo se telefonom i jako smo bili uzbuđeni oboje, kao da još ne možemo da verujemo”, dodaje Judit.

Laslo je trofej posvetio roditeljima, koji su preminuli od raka. Majka Hajnalka ga je napustila pre sedam godina, a otac Čaba, koji mu je bio velika podrška, umro je pre dva meseca. Svojom izjavom rasplakao je i najtvrđa srca.

Ponos moj❤

Gepostet von Judit Györe am Sonntag, 24. Februar 2019

“Plakala sam i ja kod kuće. Toliko pomešanih osećanja za kratko vreme. Jedva čekam da se vidimo, da dođe kući u Sentu. Znam da ima puno obaveza, da ga čeka put u Sao Paulo, Čile, možda i Majami, ali se nadam da ćemo se za tri ili četiri nedelje videti”, kaže ponosna sestra.

Govor našeg mladog tenisera posle osvajanja titule u Riju obišao je svet, a dirnuo je i Đokovića koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama

– Čestitam Laslu na neverovatnom trijumfu u Rio de Žaneiru i prvom ATP trofeju. Demonstrirao si veliku istrajnost i borbeni duh u veoma teškim vremenima. Hvala ti na iskrenosti prilikom deljenja emocija sa nama o tvojim roditeljima – napisao je Đoković.

Đere je više puta isticao da ga Novak inspiriše i uvek mu pruža podršku.

Izvor V. Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More