Američki novinari isprozivali Teodosića: Svi su znali da neće uspeti u NBA jer puši i pije

FOTO: sr.wikipedia.org
221

Američki novinari Zek Lou i Džejson Konsepsion pozabavili su se bivšim igračem LA Klipersa i kapitenom reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem i izneli niz teških reči na njegov račun.

Teodosić je leta 2017. godine napustio CSKA iz Moskve i preselio se Kliperse, ali je posle neuspešnih godinu i po dana u NBA ligi dobio otkaz.

Kako piše “Blic”, novinar ESPN-a Zek Lou pričao je sa novinarom Ringera Džejsonom Konsepsionom u svom poznatom podkastu, a jedna od tema bio je upravo srpski plejmejker.

Teodosić je najzanimljiviji pomenutoj dvojici bio zbog svojih loših navika – pušenja i alkohola.

“Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega”, rekao je Lou.

Konsepsion se uključio u razgovor, a Teo nije dobio baš najbolje komplimente od njih dvojice.

“Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon”.

Lou, inače navijač Njujork Niksa, prisetio se dela karijere Alekseja Šveda, trenutno košarkaša Himkija, koji je proveo u timu iz “velike jabuke”.

“Obožavao sam da ga gledam, bio je toliko smešan i loš u isto vreme. Kretao se kao NBA igrač, ali nikada ništa dobro iz toga nije uradio. Mislim da je on u konkurenciji za najgoreg defanzivca u istoriji lige, konstantno je bio dva metra od igrača kojeg je čuvao. Nije hteo kontakt, nije hteo da pomiriše igrača, toliko je daleko stajao”,  usaglasili su se Konsepsion i Lou.

Njih dvojica su pričali i o još nekim problemima u skorijoj prošlosti Niksa, kao što je ugovor od 10 miliona Ronu Bejkeru, ali i pohvalili sada već penzionisanog argentinskog plejmejkera Pabla Priđionija, koji je nažalost “u ligu došao sa 57 godina”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More