Partizan – Novi trener „na čekanju“, jednom od kandidata rastu šanse

Foto/Partizan.rs
45

Delovalo je početkom nedelje da su u Humskoj kola krenula nizbrdo i da ne postoji niko ko će povući kočnicu.

Situacija se nakon jučerašnje pobede u četvrtfinalu Kupa Srbije donekle promenila jer je ekipa trijumfom u Kruševcu dala klupskom rukovodstvu vremena da staloženo razmisli o najboljim rešenjima za novog trenera.

Žarko Lazetić je nakon sednice Upravnog odbora dobio „mandat“ da vodi ekipu na prve dve utakmice, a pošto je odlično odradio posao u važnijem meču, šanse da ostane na klupi makar do kraja sezone drastično su porasle.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da Partizan u prvenstvu više nema čemu da se nada, jasno je da se utakmica sa Spartakom čeka u nešto mirnijoj atmosferi, a to i klupskom rukovodstvu ostavlja prostor za manevar kada je izbor novog trenera u pitanju.
Generalni direktor Miloš Vazura potvrdio je za „Žurnal“ da priče o treneru neće biti do ponedeljka, a isti izvor navodi da se Ilija Stolica vratio sa puta, što znači dodatan povod za spekulacije o tome kako će preuzeti ekipu Partizana.

O nekim drugim imenima više se i ne priča, posebno nakon javnih potvrda pojedinaca da u ovom trenutku ne vide sebe na klupi „Parnog Valjka“.

Na Žarku Lazetiću je da ekipu što bolje pripremi za duel sa Spartakom, a ako Partizan i u subotu prikaže dobru igru i ostvari trijumf, nikoga ne bi trebalo da čudi ukoliko za vreme reprezentativne pauze padne odluka da bivši fudbaler crno-belih ostane za kormilom barem do kraja sezone.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More