Konačno – Super liga sutra dobija naslovnog sponzora!

FOTO: sportske.net
231

Najkvalitetnija fudbalska liga u Srbiji konačno će dobiti naslovnog sponzora koji će na ime ugovora sa Zajednicom platiti ozbiljan novac.

Predsednik Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije Dragomir Lazović potvrdio je da Super liga dobija sponzora za naredne tri sezone!

„Ugovor će biti na tri godine i biće potpisan u petak. Na godišnjem nivou Zajednica će dobiti 420.000 evra, a taj novac će biti pametno iskorišćen za srpski fudbal“, rekao je Lazović, a prenosi „Mondo“.

Novi sponzor Super lige Srbije biće kineski proizvođač guma, kompanija „Linglong“ koja već sarađuje sa Juventusom i Volfsburgom.

Super liga će tako na ime sponzorstva dobiti 1.200.000 evra u naredne tri sezone, pa ostaje da vidimo u šta će Zajednica uložiti taj novac i hoće li on doneti bilo kakav boljitak u domaćem fudbalu.

Ostaje i da se vidi da li će kineska kompanija zahtevati da zbog razlike u vremenskoj zoni neki od mečeva Super lige budu igrani u matine terminu, što je praksa u ligama u kojima kineske firme ulažu kapital.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More